Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Castelli kerékpáros ruházat

Castelli kerékpáros ruházat

Biztosan sokan ismeritek a csúcsminőségű olasz Castelli kerékpáros ruházatát. Ez az a márka, amit Chris Froome és a Team Sky csapata is használ.

Szélcsatornában tesztelve!

Az innovatív vállalat folyamatosan törekszik arra, hogy a gyártás során a legmodernebb technológiáké legyen a főszerep. Az alappillér az időjárási viszonyoknak való megfelelés. Az olasz gyártó időt és energiát nem spórolva fejlesztette ki azt a koncepciót, amellyel a kerékpározást nem csak felejthetetlen élménnyé, hanem sikeressé is teszi. A Castelli volt az első vállalat, aki 1977-ben elérhetővé tette a Lyrca anyagú rövidnadrágokat a nagyközönség számára is. Az idő előrehaladtával megjelentek a színek, a szélálló, a termo, és jól szublimálható alapanyagok is. A Castelli ruházatokon minden apró varrásnak és zsebnek fontos, sporttechnikai jelentősége van. A tesztelést szélcsatornákban is végzik, hogy minden szélsőséges körülmény figyelembevételével tudják megalkotni a tökéletes ruhadarabot. 

Mit kínál a Castelli? 

Női és férfi kollekció egyaránt megtalálható a Castelli széles termékpalettáján. A csúcsminőség mellett, az éppen aktuális trendekre is elegendő figyelmet szentel a gyártó, így a kényelem mellett a divatos darabokról sem kell lemondania a viselőnek. A kerékpáros mez és rövidnadrág mellett számos kiegészítő és funkcionális ruhadarab skálájával is rendelkezik. 

2018-ra a hobbikerékpárosok számára is elérhetők lettek azok az alapdarabok, amelyeket korábban csak profi versenyzők használtak. Ilyen a Pro Light Wind mellény vagy az Idro Pro kabát. Ebben az évben a kínálatban olyan rövid overálok is megtalálhatók, amelyek 6 különböző anyagból készültek, az optimális testhőmérséklet fenntartása érdekében.  

A nyár közeledtével a 10 éve folyamatosan fejlődő AREO RACE mezek tökéletesítése mellett sem mehetünk el szó nélkül. Ez már szinte alapdarab a kerékpárosok körében. Évről évre egyre nagyobb érdeklődés övezte a megjelenését, ami a napi napig népszerű. Nem hiába, hiszen egy WordTour szintű jersey-ről beszélünk. A Castelli előnye, hogy legyen szó bármelyik évszakról, a szezon aktuális ruhakínálatából felöltözve mindig biztonságosan indulhatunk az útnak. 

A kiegészítők nem csak a versenysportban fontosak! Tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy egy zokni vagy egy sapka nem tesz hozzá a teljesítmény maximalizálásához. Egy pár kesztyű épp olyan fontos szerepet tölthet be, akár egy overáll, vagy széldzseki. Akár hobbi kerékpárosok vagyunk, akár versenyszerűen űzzük ezt a sportot, mindig törekedjünk a maximumra és a kényelemre! Ezt biztosítja a Castelli. 

Keresés